Facebook  
 • Spreke medlemmer!
  Spreke medlemmer!
 • Staute karer
  Staute karer

Medlemsfordeler

Alle våre medlemmer får, inkludert i sitt medlemskap, markedets beste oppfølgningspakke. For oss er det viktig at alle våre medlemmer følges opp på best mulig måte og at alle kommer igang med regelmessig trening som er trygg, effektiv og morsom! Oppfølgningspakken inneholder:

 • En veiledningstime med en av våre dyktige terapeuter som legger opp et skreddersydd opplegg og lager en treningsavtale med deg! 

 • Oppfølgingssamtale ca 2 uker etter veiledningstimen. Dette er en samtale med terapeuten om hvordan opplegget og treningsavtalen fungerer og der dere gjør eventuelle endringer.

 • Etter ca 8 uker settes det opp en ny veiledningstime hvor det gjøres eventuelle endringer i opplegget
   
 • Etter disse 5 første møtene kan du som kunde avtale en ny veiledningstime etter ønske. Du har muligheten til 3 gratis veiledningstimer i året.
   

Tilgang til treningssenteret så ofte du selv ønsker det innenfor våre åpningstider

Delta på våre spennende og varierte treningsgrupper uten ekstra kostnad. Treningsgrupper vi tilbyr: Puls, Tabata, ulike sykkeltimer, Mage & Rygg, Kondis, Stram opp Puls, YogaPuls, Ingrids Time. Gruppetilbudet er i sterk utvikling og nye grupper kan forventes!

Muligheten til en betal- og treningsfri måned pr år når du selv ønsker dette. Har du passert 70 år, gir vi deg 2 betal- og treningsfrie måneder i året!

Behandlingsgaranti: vi lover alle medlemmer behandling hos fysioterapeuten innen 24 timer, man - fre.

Gratis parkering 2 timer alle dager.

Alt dette får du for kun kr 499,-pr måned!

I samarbeid med

Medlemmer

Finn Midtsem (85), er Activ Helses eldste medlem. En aktiv pensjonist som trener regelmessig. Her under kyndig veiledning av fysioterapeut og treningsleder John-Marius Johansen.  

Anne-Eli, sprek dame! 

Våre åpningstider treningssenter:

Mandag - Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 19:00
Lørdag : 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00
Activ Helse Vårveien 25, 3024 Drammen 

Telefon:488 50 744
E-post: trening@activhelse.no

Planar Client Options
Layout Style
 • Wide
 • Boxed
Theme Preview