Facebook  
  • Velkommen til Drammens triveligste treningssenter!
    Velkommen til Drammens triveligste treningssenter!

Reidun 67 år "Personlig trening er en god investering i helsa

Hvorfor velge personlig trening?

Øke motivasjonen, yte maksimalt, innarbeide gode treningsvaner slik at du når dine mål både på kort og lang sikt.

Reidun har gjennom livet vært en normalt aktiv person som har likt å gå turer både til fots og på ski. For fire år siden meldte Reidun seg inn på treningssenteret Activ Helse, utgangspunktet var nærheten til hjemmet, men det viste seg å være et senter med faglig kompetent personale og høy trivselsfaktor. Her likte hun seg godt!
Etter besøk hos slektninger rundt juletider for tre år siden ble Reidun inspirert av erfaringene hennes svigerinne hadde hatt med Personlig trener, og besluttet derfor at dette var noe hun også ønsket å teste ut. Reidun slet også med smerter i rygg (prolaps og betennelse), samt at hun har brukt medisiner for benskjørhet.
I dag – to og et halvt år etter oppstart med PT, har Reidun ikke lengre problemer med rygg og testene viser at beinmineraltettheten har økt – Reidun har ikke lenger behov for medikamentene!
Reidun trener med PT fordi det å jobbe målrettet gir en boost til å fortsette, og det er motiverende. Det er så viktig med de små korrigeringene som gjør at øvelsene blir gjort riktig sier hun selv.

 

 

 

 

 


 

I samarbeid med

Activ Helse
Vårveien 25, 3024 Drammen 

Telefon: 488 50 744
E-post: trening@activhelse.no

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview